Футболна „Академия Петков“ предлага онлайн тренировки

Academy Petkov online

Малките и големи любители на футбола са изправени пред една напълно нова обстановка. Децата са принудени да стоят далеч от тренировъчната база заради домашната изолация, под която са поставени, за да се предпазят от коронавируса. Но има решение как родителите да зарадват наследниците си с истински тренировки.


Ако вашите деца обичат футбола, но по време на кризата не могат да тренират както преди, може да ги запишете на онлайн тренировки. Футболна „Академия Петков“ предлага два пъти онлайн занимания - всеки вторник и четвъртък от 19:00 ч. Тренировките са в 2 части - дискусионна и физическа. Общата им продължителност е около 60 минути.
„Стартираме записване на нови деца, които желаят да се включат в нашите онлайн тренировки. След всяка наша среща ще се задава по 1 спортен въпрос, на който децата ще трябва да отговорят на следващата тренировка! Тренировките ще продължат дори при отпадане на извънредното положение. Ако желаете Вашето дете да тренира с нас, изпратете ни съобщение тук Футболна „Академия Петков, или се обадете на телефон 0895027006. Тренировките ще продължат дори при отпадане на извънредното положение ,“ обяснява треньорът Петър Петков.
„Идеята за "Академия Петков" бе да предложи на всички деца и техните родители нещо ново и различно. Където да има строга дисциплина, но в същото време те да имат шанс да избират кога да идват и колко да плащат,“ категоричен е футболният специалист.

Academy Petkov 1 Academy Petkov 2